Trykkemetoder

Vi har egen lasergraverer som benyttes til å gravere inn logo/tekst på produkter av stål, glass, tre og lær.
Gravereren kan også benyttes til å frese ut bokstaver og logoer i akryl.

Vår egen lasergraverer egner seg også godt til å lage navneskilt og produktmerking.

På bildet til venstre ser du laseren gravere inn navn på hvitvinsglass til bruk som "bordkort" i bryllup. Det er altså kun fantasien som setter grenser for bruksområdet.

Kontakt oss for tilbud
Logo - bedriftens ansikt utad

De fleste produktene vi leverer ønsker kundene merket med sin egen logo. Dette er der vi har vår beste ekspertise. Vi kan logomerking og vi kan anbefale hva slags merkemetode som passer best på akkurat det produktet du ønsker å brande din bedrift med.

Det er ikke alle merkemetoder som passer alle produkter så her kan vi rådgi slik at sluttresultatet blir helmaks.

Logo, farger og filformater

For å kunne gi logoen din riktig uttrykk må vi i profilverden ha visse type filer og fargekoder for å gjengi det korrekt. Filene vi bruker er vektoriserte av typen eps, ai, eller cdr. Og fargebenevnelsen vi har behov for å få oppgitt er i Pantone verdier. For eksempel så er det norske flagget rødt, hvitt og blått. Men det er masser av røde og blå farger, så det holder ikke å si at logo skal være rød, eller blå. Den riktige rødfarge i det norske flagget er Pantone 200 og blåfargen er Pantone 281. Er du usikker på hva Pantone fargene i din logo er? Ta kontakt så hjelper vi deg videre.

Tampotrykk

Den perfekte trykkemetode på de fleste harde artikler. Med dagens teknologi kan det påføres trykk på nesten hva det skal være.
Lightere, golfballer, solbriller, termoser, kulepenner, krus osv. Dette er i dag den mest kjente og mest brukte metoden for å utføre logo på mindre profileringsartikler. Metoden gir et godt resultat og gir gode fargemuligheter. Trykkingen foregår ved hjelp av en silikonpute som henter farger fra en klisjé der logoen er etset inn. Dette gir et pent, nøyaktig og holdbart resultat.

Silketrykk

Dette er en grafisk trykkemetode, der trykkfarge påføres gjennom en stram silkeduk. Trykkemetoden har vært veldig populær i over 100 år og vi kjenner den igjen fra kunstbransjen. Den fikk sin absolutte gjennombrudd i pop-art perioden på 1960-tallet. Silketrykk egner seg til for eksempel tekstil, glass, metall og plast. Dette er derfor spesielt av interesse for de som ønsker detaljer, sterke og jevne fargeflater.

Lasergravering

Denne metoden gir mange muligheter. Glass, plast, tekstil, skinn og metall. Graveringen utføres av en lasermaskin som gir en enkel og eksklusiv utførelse. Med laserens presisjon gir den fantastiske muligheter og resultater, uansett størrelse. Vi anbefaler å prøve dette på fleece, skinn-etui eller termoser av metall.

Logotops

Mange produkter får en eksklusiv finish når vi setter på en «logotop», doming sticker, eller epoxylabel, som det også kalles. Logoen legges da på et klistremerke som forsegles under et lag med transparent acryl. Gir en flott finish og får logoen din til å skinne bokstavlig talt

En kort presentasjon av ulike trykkemetoder

I videoen under vil du få en kort smakebit på ulike måter å merke produktene på. Det vises lasergravering, brodering, trykk, tampotrykk, doming sticker etc.

Merkevarer

  • 24 logo gosh
  • http://www.james-nicholson.de/de/
  • berkeley logo
  • sandryds
  • Nimbus logo
  • Tracker logo
  • matterhorn logo
  • frost harvest skjorter med logo
  • cutter buck sørlandsreklame
  • dad gosh