Messeutstyr

For å selge effektivt må man være godt synlig der man presenterer sine produkter eller tjenester, om det er i forretningen eller på en messe.

Føler du at du er representativ nok når du er ute og presenterer ditt firma og dine tjenester? Det viser seg at det er mange som drar på messe med en litt dårlig følelse i magen. Hvorfor? Fordi de føler at presentasjonsutstyret ikke er godt nok. Dette fører ofte til at det hele blir noe amputert og særlig hvis nabostanden har topp utstyr – enda verre er det hvis konkurrenten kan vise seg frem med utstyr som får frem produktene som tilbys og hvor standen kanskje er innbydende, slik at kundene virkelig trives der.
Med et fleksibelt, enkelt og representativt messesystem, flettet sammen med riktig design, blir budskapet raskere oppfattet av kunden. Dette tiltrekker kunden, og gjør at han/hun har lettere for å ta en rask avgjørelse i forhold til innkjøp av varer nettopp på din stand!

Kontakt oss for tilbud
Fra enkle til mer avanserte løsninger

Skal du ha messe er det ulike faktirer som spiller inn. Hvor mye plass har du til rådighet? Hvor lang tid før messen skal finne sted? Hvor stort budsjett legger du i det? Har du svarene på disse 3 spørsmålene så har vi løsningene klare. Ta kontakt i dag!

Messevegger er en sikker vinner

Ser en bort fra Roll up, så er disse messeveggene en sikker vinner om du skal vise hva du står for. Vi leverer messevegger i mange ulike varianter. Felles for dem alle er at de er svært enkle å sette opp og det er en rimelig investering i egen merkevarebygging.

Stoffbannere til ute- og innebruk

Bannere i polyesterduk passer like bra til messebruk som en del av din eksponering ute i det daglige. Det gir et fantastisk resultat når vi gjengir dine bilder, eller logo på dette underlaget.

Roll up - en tidløs klassiker

Roll up har vært mye brukt på messer, men det ikke bare der en roll up er en effektiv markedsføring. Siden det er enkelt å trekke opp og plassere, er det nesten uante muligheter med roll up som profileringsprodukt. De finnes i alle størrelser og har både muligheter for tosidig dekor, roterenede budskap, eller store bredder. Den mest vanlige roll up måler imidlertid 80×200 cm og er på en måte standarden i markedet.

Displayprodukter til restaurant, messe og sport

Nå kan vi levere mye som kan fremme ditt salg på messer, festivaler, sportsarrangement osv.

Kjølebokser, kiosker, salgsfremmere til tribunesalg for å nevne noe. Klikk deg inn på vår katalog å se om ikke du finner noe som passer ditt formål. Send oss gjerne en konkret forespørsel så kommer vi raskt tilbake med pris.

Merkevarer

  • 24 logo gosh
  • http://www.james-nicholson.de/de/
  • berkeley logo
  • sandryds
  • Nimbus logo
  • Tracker logo
  • matterhorn logo
  • frost harvest skjorter med logo
  • cutter buck sørlandsreklame
  • dad gosh