24 bottle

Earth Day – hver dag

Hver dag leser vi om det enorme mengden plast som forsøpler verden. Gjør noe med det!
Bruk drikkeflasker som kan brukes om og om igjen, så er du med på å redusere mengden plast på kloden.
Vi anbefaler de elegante flaskene fra 24 Bottles - "designed in Italy"

Hver dag selges det omtrent en million plastflasker verden over.
Av disse blir bare 14% resirkulert. Ved å bruke drikkeflasker som gjenbrukes når en har behov for drikke er en med på å redusere produskjon av plastflasker. Dette kan vi være med på alle sammen gjennom å slutte å kjøpe vann på flaske. Vi HAR verdens beste drikkevann, hva med å heller investere i en bærekraftig drikkeflaske og ta den med deg på farten? Fyll heller opp med vann fra springen!

gjenbruks drikkeflaske

Visste du at vi siste 12 mnd. har kjøpt mer enn 91 millioner liter vann på flaske, der vann uten kullsyre står for 22,5 millioner liter. Dette alene utgjør 45 millioner 0,5 l. flasker…. og dette er bare i lille Norge. (salgstallene gjelder alle norske vannprodusenter unntatt Isklar og Voss)

I en rapport fra World Economic Forum vises det til at progonsene sier at det i 2050 vil være mer plastsøppel, enn fisk i verdenshavene om det gjøres strakstiltak. Bli med å gjøre en forskjell.

Kontakt oss for å høre mer om 24 Bottles i dag. På den måten kan du både profilere deg samtidig som du viser at du bryr deg om det enorme miljøproblemet plast utgjør i dag.

plast er ut