Om oss

Sørlandsreklame - profilering & sånn.

gjengen på sørlandsreklame

Vi er en gjeng med hjerte for profil & sånn. Plassert på den blaude kystripe med kjærlighet for sjø og vann. Selv om vår beliggenhet er så langt sør du kan komme i vårt langstrakte land, så er vi her og betjener kunder over hele landet.

Historien bak
Fra trykking av t-skjorter på loftet til å bli et av norges største profilfirma. Gründeren bak Sørlandsreklame, Nils Petter Pedersen startet opp hjemme på Vigeland i 1993. Alene stod han og trykket t-skjorter til den store gullmedaljen. Det lokale næringslivet trykket ham raskt til sitt bryst og han ekspanderte raskt til Mandal i 1994. Med flytting til byen og økt oppdragsmengde var det snart både 2 og 3 ansatte på plass.
Arbeidet i starten gikk dag og natt og Nils Petter bygget kunnskap i sin streben etter å lære ennå mer om profilverden.

På slutten av 90-tallet kjøpte Nils Petter Bob`s Skiltshop i Lyngdal. I 5 år drev han avdeling i både Mandal og Lyngdal. I 2001 hadde selskapet vokst til 4 ansatte og det var på tide å flytte i nye lokaler på Mikkelsmyrveien. Her ble det mye trykking og kopiering, samtidig som det ble mer og mer folieringsjobber lokalt. Behovet meldte seg raskt for mer plass og i 2005 flyttet vi 200 meter og inn i egne lokaler som var tilpasset vårt behov. Staben hadde nå vokst til 7 ansatte. Vi arbeidet hele veien under mottoet «Mi kan!»

Fra 2005, og i årene som fulgte, ble kundemassen større og bredere og vi fikk stadig flere kunder utenfor sørlandet. Vi ble nasjonale! I 2010 valgte vi å bli med i profilkjeden Gosh! der vi var med helt fram til november 2017.

I 2013 kom behovet for enda mer plass og vi var nok engang på flyttefot. Denne gang med 8 ansatte på slep. Turen gikk til Saltverket industriområde der vi er lokalisert med hovedkontoret den dag i dag. Året etter fusjonerte vi med Bli Sett as som var et profilfirma fra Kristiansand og plutselig var vi 11. Vi opererte nå ut fra 2 kontorer, Mandal og Kristiansand.

I 2020 var vi 14 ansatte og kom oss gjennom det vanskelige korona-året på en fin måte. Rune Borgen er daglig leder.

I 2021 steg antall ansatte til 18 personer med hjerte for profilering & sånn. Året endte med en total omsetning på over 40 millioner. I 2022 skal det ansettes flere og vi gleder oss til fortsettelsen.

Logoen har gått gjennom noen prosesser den også

@sorlandsreklame

Følg oss på instagram
[instagram-feed]