Profilartikler

Profilartikler for firmaprofilering, enten som giveaways eller større produkter som firmagaver til kunder eller ansatte.

Profilartikler er rett og slett det du kan gi bort med logoen din på!

Profilartikler er alt fra små strøartikler til dyrere firmagaver. Fellesnevneren for dem alle er å bygge din merkevare gjennom å gjøre logoen din mer kjent.

La logoen din bli kjent
Profilartikler brukes i første rekke til å øke gjenkjenningen av logoen. Gjennom en god og strategisk bruk av profilartikler (reklameartikler) vil en få en merkbart større fokus mot egen logo og dermed bedriften. Mange profilartikler brukes i dag nesten uten at en tenker over det og dermed faller artiklene inn i folks bruksmønster. Når sist kjøpte du for eksempel en kulepenn i butikk?

Mest for pengene
Mange tenker at de ønsker flest mulig artikler for kronene som er satt av på reklamebudsjettet. Det trenger ikke alltid være så smart. Ved å velge rimeligste artikkel blir du kanskje ikke helt fornøyd med kvaliteten, for det er ikke til å stikke under en stol, at det finnes mye «ræl» på markedet. Ved å la oss rådgi deg utfra ønsket budsjett og mål med innkjøpet, vil vi kunne rettlede og foreslå artikler som vi står inne for 100%. Ved å gi bort profileringsartikler av god, eller høy kvalitet vil mottaker huske din bedrift med positivt fortegn.

Logo på alt
I dag er det nesten ingen begrensninger på hva vi kan logomerke. Mye av årsaken til det er at det finnes så mange flere merkemetoder nå, enn bare for noen få år siden. Sørlandsreklame har 25 års erfaring i profilverden og har derfor god og lang i erfaring i å velge rett metode for å logomerke produktet med din logo.

Slutt på å måtte kjøpe «millioner» artikler
I dag er det ikke lenger slik at du må kjøpe tusen på tusen artikler for å få en pris å leve med. Vi kan levere de fleste rimeliegere give aways også i små antall. Går vi rett på fabrikk i Kina er minimumsantallene noe høyrere, men likevel oppnålig for enhver bedrift i Norge. Vi heneter varer i både østen, ute i Europa i tillegg til her hjemme. Leveringstidene er derfor som oftest korte.

God kvalitet og lang levetid
Det finnes en rekke måter for å profilere ditt firma. Vår erfaring er at profileringsartikler som har god kvalitet, er en god metode. Ved å dele ut profileringsartikler med din logo på,  påvirker du kunder til å huske akkurat din bedrift. Er i tillegg produktene  gode slik at folk får lyst til å ta dem med seg, har du gitt en positiv oppmerksomhet som gir positiv oppfattelse av din logo. Vårt mål er å gjøre profileringsartiklene dine så gode at de bidrar til å gode relasjoner og potensielt nye kunder.

Kvalitet gir mest tilbake
En god reklameartikkel til din profilering kan bli en daglig og positiv påminnelse om ditt firma. Den sprer også effektivt budskapet videre hvis den får en ny eier.
Er du på utkikk etter noe med logoen din på, så kan vi hjelpe deg! Vi gir deg rask og god service slik at du  og mottakerne av profileringsartiklene dine blir fornøyde!

Gjenkjenning av din bedrift og merkevare
De beste profilartiklene skaper skaper gode assosiasjoner og en bestemt gjenkjennelse av din merkevaren. Et logoprodukt som er riktig for den som har mottatt det og som i tillegg blir brukt av mottakeren vil gi en høy effekt som svært få andre markedsføringskanaler kan matche. Hvilken logoprodukt bruker du mest i det daglige? Hva tror du den kostet den som ga den til deg? Var dte en god investering?

Riktig produkt
Velger du å markedsføre deg med riktig profilprodukt kan det være verdt investeringen. For gode produkter blir med mottakeren hjem, og de blir der i flere år. Kanskje blir produktet med på ferie, eller blir en uunnværlig del av familiens daglige liv, eller får kanskje en fast plass på kontoret? Da har du i tilfelle valgt riktig produkt å profilere deg på. Powerbank er et typisk produkt som treffer bredt. Og velger du riktig powerbank blir den garantert ikke gitt videre  – vi vil gjerne komme med forslag og råd til deg.

 

@sorlandsreklame

Følg oss på instagram
[instagram-feed]

Referanser

Flere sitater

Flinke og kreative folk som yter glitrende service med glimt i øyet. Kan absolutt anbefale Sørlandsreklame.

Frode Spetland, Country HR Manager Norway, GE Healthcare

For en rallysjåfør handler alt om fart og kvalitet. Sørlandsreklame leverer alltid! Både i rekordfart og den beste kvaliteten av materiale og design. Sørlandsreklame er sin egen form for rallyteam

Mads Østberg, Adapta Motorsport

Merkevarer

Våre merkevarer