Elektronikk

I dagens høyteknologiske samfunn omgås vi elektronikk på alle kanter.
Profilmarkedet henger selvfølgelig med på utviklingen og vi kan levere det meste med din logo. Fra minnebrikker og radioer til barbermaskiner.

Hos oss i Sørlandsreklame kan være trygg på at produktet du velger holder høy kvalitet.

Det meste av elektronikk og elektriske produkter produseres i østen. Noe henter vi direkte, mens andre produkter kjøpes inn hos våre kjente merkevaregrossister.

Elektroniske og elektriske produkter
Elektronikk er uten sammenligning blitt det mest populære produktspekteret innen reklame- og profilverden. Den teknologiske utviklingen har eskalert fortere enn noen ante og det har gitt grobunn for uttallige produkter som er perfekte å logomerke. Vi kan selvsagt levere det hjertet måtte ønske. Fra usb minne til Dab radioer.

Powerbanker er profilprodukt #1
Våre smarttelefoner og nettbrett brukes overalt, hele tiden. Det har gjort at strøm er blitt mangelvare hos mange. Dette løses enkelt med en Powerbank – et nødbatteri. Du går aldri glipp av den viktige samtalen, at du er tom for strøm når du skal ta DET bildet, eller at når du skulle sjekket mailen, så var det 0% strøm igjen.
Powerbanker kan vi levere i mange utførelser og med ulik kraft.  Mest brukt i dag er Powerbanker i str. 6000-20000 mAh.

DAB om du vil eller ikke
I 2018 er FM-nettet slukket i Norge. Nå er det DAB+ som gjelder om du skal lytte på radio. Om du er hjemme, i bilen, eller på hytta har vi svært manget mange gode DAB radioer som kan leveres med din logo. Vi har også adaptere som omgjør din FM radio til en digital mottaker.

USB minnepinne
Minnepinner har alle et forhold til. Vi leverer usb-minne i flere hundre modeller, men minne fra 2GB til 64GB. Alle kan selvsagt leveres med din logo. Prisene på usb minne varierer ukentlig utfra etterspørselen fra Apple, Samsung etc på verdensbasis.

Aktivitetsbånd
Det er mye fokus på å holde seg i form, bevege seg! Vi har mange ulike aktivitetsarmbånd som kan holde deg up to date på ditt aktivitetsnivå. Både pulsklokker, skrittellere og ulike aktivitetsarmbånd med mange ulike grensesnitt kan vi levere med din logo.

Alt til hjemmet
Badevekter, barbermaskiner, værstasjoner, kjøkkemaskiner er i vårt sortiment. Produkter som kanskje ikke egner seg så godt med logo, men som likevel er populære firmagaver.

Alt av tilbehør
Det er ikke grenser for hva som kan leveres av tilbehør til din smarttelefon, eller nettbrett. Alt fra ladekabler, adaptere, etuier, covere, pussefiller etc. Vi henter direkte fra fabrikk og kan dermed gi deg svært gode priser i din profilfarge, eller med din logo – eller begge deler.

Lykter fra verdens ledende leverandører
Hodelykter til alle formål, lommelykter, sykkellykter, campinglykter…. Utvalget er enormt, men vi kan levere dem alle. Led lenser, Maglite, Silva osv. er merkevarer vi kan levere med din logo.

Referanser

Flere sitater

God service og unik personlig kontakt er unisont med Sørlandsreklame. Fagforbundet Rogaland anbefaler Sørlandsreklame som leverandør.

Fagforbundet Rogaland

Flinke og kreative folk som yter glitrende service med glimt i øyet. Kan absolutt anbefale Sørlandsreklame.

Frode Spetland, Country HR Manager Norway, GE Healthcare