Gaveartikler

Gaveartikler kan være så mangt. Men fellesnevneren er at avsender ønsker å bygge relasjon gjennom å gi mottaker en positiv opplevelse gjennom å gi en gave.

Mange av gaveartiklene trenger ikke logomerking engang for å oppnå effekt, det kan ofte være nok med et kort, eller en annen form for merking.Vi kan levere gaveartikler fra mange kjente merkevarer og i mange ulike prisklasser.Mange ønsker å sette sammen unike kombinasjoner av ulike firmagaver når de bestiller jule-/påske- eller sommergaver til sine. Vi hjelper deg med råd og tilbud basert på ditt budsjett. Matgaver er også populært som firmagave. Mat er ferskvare, men vi har flere gode pakker å tilby som alltid er populære.

Gleder du andre – får du glede av det selv

Mange tenker at gaver er synonymt med jul, men slik er det ikke lenger. Profilgaver brukes i dag i mange ulike sammenhenger. Sommer, påske, jul er jo innarbeidet, men mange bedrifter bruker gaveartikler i forbindelse med kurs og konferanser, kick off og messer, erkjennelighetsgaver, bedriftsbesøk, etc. Vi har mer enn 80 ulike merkevarer innenfor rekkevidde og det gjør at vi skal kunne finne gaveartikler som garantert vil passe ditt behov.

Gaveartikler er ikke bare pynt

Mange tenker på gaveartikler som rene pyntegjenstander. Men det er ikke slik. De gaveartiklene som ofte blir best mottatt er det som kan brukes av mottakeren. Våre profilrådgivere står parat til å komme med forslag tilpasset ditt budsjett og ditt mål med gavene. Kontakt oss i dag.

Mange gaveprodukter kommer i sett

Vi leverer mange gavesett som kommer ferdig i sett fra merkeforhandler. Da er det enkelt for deg som kunde! Vi gir deg gjerne forslag om du forteller hvaor mange gaver du er på jakt etter og hva totalbudsjettet skal være. Mange av våre underleverandører lager egne sesongpakker til jul, påske, sommer etc.

Merkevarer

Våre merkevarer

Referanser

Flere sitater

God service og unik personlig kontakt er unisont med Sørlandsreklame. Fagforbundet Rogaland anbefaler Sørlandsreklame som leverandør.

Fagforbundet Rogaland

Sørlandsreklame leverer over vår forventning på alle punkter. Her står service, kreative løsninger og rask levering i høysetet.

Rolf Michaelsen, Daglig leder/ Partner Bemanningsbyraaet Sørlandet AS