Strøartikler

Strøartikler, profileringsartikler, reklameartikler eller giveaways - kjært barn har mange navn, er rimelige artikler som en gir bort, eller "strør rundt seg". Den mest kjente strøartikkel er nok uten tvil kulepennen, men i dag er det ingen unntak for hva som kan produseres med din logo.

Sørlandsreklame vil gjerne lage dine profilprodukter!

Men strøartikler er ikke bare penner, det er alt fra logobånd til vannflasker med egen etikett. Det er ofte i forbindelse med messer og produktlanseringer en tenker å strø rundt seg med bedriftens logo, men det er like effektivt som "visittkort" ved kundebesøk som giveaway på disken. Bruker du strøartikler på en "riktig måte", får du svært god effekt.

Godteri med logo er alltid populært
Søtsaker blir like godt mottatt uansett alder og kjønn. Vi kan levere alt fra sjokolade til tyggis, drops, slikkepinner, karameller, pastillesker til frisk pust. Alt kan selvsagt leveres med din logo, eller ditt design på emaballasjen. Og prisene er lavere enn du tror.

Spesialproduksjon for deg i små antall
Vi har egne ansatte i Kina. De bruker vi til å lete opp de rette produktene, samt foreta inspeksjoner og kvalitetssjekk av ordrene våre. I motsetning til tidligere kan en i dag lage spesialproduksjon i langt lavere antall enn før. Minimumsantallet varierer selvsagt fra produkt til produkt, men ta kontakt om dine ønsker så ser vi ikke om det lar seg løse.

Ballonger med logo
Noe vi selger mye av er ballonger. I ulike størrelser og nesten uendelig med ulike farger. Det er en rimelig måte å få fokus på sitt produkt, eller merke, samtidig som barn har stor glede av dem. Vi har ballonger i ulike størrelser og farger som garantert kommer til å passe det du søker.
Ønsker du et tilbud på ballonger med din logo, så kontakt oss i dag.

Egen innpakning
Om du har behov for å brande produktet ditt fra topp til tå, så er det mulig. Vi kan på de fleste produktene sørge for å produsere egen emballasje i ditt design og dine farger. Da blir du lagt merke til.

Prodir – reklamepennens Ferrari
Ingen reklamepenner slår sveitsiske Prodir når det kommer til kvalitet og design. Den sveitsiske merkevaren er pennen de som vil ha det beste av det beste velger når de skal kjøpe reklamepenner med logo. På linken her kan du selv leke deg med farger og se hvor mange uendelige muligheter denne pennen gir deg som jakter noe unikt. Uansett hva du designer – vi kan produsere den for deg.

Referanser

Flere sitater

Veldig fornøyd med levering av arbeidstøy, foliering og profilartikler. Kreativ og serviceinnstilt gjeng som alltid leverer det lille ekstra.

Øyvind Ugland, HMS/KS Leder, TT Anlegg AS

Suveren service og en fantastisk evne til å hive seg rundt og levere som avtalt. Super Dekk Service har vært kunde i mange år, og vi kan varmt anbefale Sørlandsreklame!

Rune Hjelvik, Nordic Marketing Manager, SuperDekk Service