Profiltøy

Vi leverer profiltøy til hele Norge. Klær skaper inntrykk og med din logoprofil kan det forsterke din bedrifts identitet.

I vårt sortiment finner du gensere, t-skjorter, jakker, bager, caps og sekker. Vi leverer profiltøy i hele Norge, og spesialtilpasser kolleksjoner til mange bedrifter og organisasjoner.

Merkevarer eller non-branded
Det er utrolig mange ulike «brands» av profiltøy som kan merkes med din logo. Fra store kjente merkevarer til relativt ukjente merker. Ofte kan varer som er uten et kjent merke ha en kvalitet som er helt på høyden med de dyreste merkeklær. Men det er ikke tvil om at det for en bedrift kan være «gull» å markedsføre seg på kjente produkter.
En god logobranding er å ha profiltøy som mottaker tar i bruk og benytter – både på fritiden og i sitt arbeid.

Kjente merkevarer
Ønsker du profiltøy fra kjente merker som Dale of Norway, Haglöfs, Helly Hansen, PelleP, Craft, Berkeley, Arcteryx, Twentyfour osv. – så er du kommet til riktig sted. Vi kan gjøre plaggene unike for din bedrift gjennom en fin logomerking. Ønsker du ikke merke klærne permanent har vi også løsninger for logomerking som du kan ta av igjen om du skal bruke dine klær til messe, eller en spesiell happening.

Logo og farger
Å bygge identitet er samhandling mellom bedriftens grafiske profil og merkevarebygging gjennom logoeksponering i alle mulige kanaler. Bedriftens bekledning er en kanal som er smart å bruke. Å bruke klær som går i bedriftens logofarger er med å bygge en rød tråd i deres profilering.
Om det ikke finnes klær i akkurat dine farger, så kan vi lage det meste på spesialproduksjon. Men da må antallet for en ordre opp på et minimumsantall. Send oss gjerne en e-post for å lufte dine tanker og ideer.