Arbeidstøy

Vi leverer mye arbeidstøy. Primært fra Helly Hansen og Blåkläder, men vi forhandler også andre kjente merkevarer som Aalesund Oljeklede, Univern og Jobman.

V leverer arbeidstøy til de fleste bransjer, hotell og restaurant, helse og sosial, service og ikke minst bygg og anlegg.

Bedriftene i dag er mer og mer opptatt av å ta seg bra ut, samtidig som alle skal ha logoen sin trykket på arbeidstøyet likevel. Så hvorfor ikke slå sammen behovene og kjøpe alt på ett sted? Vi leverer arbeidstøy fra merkene Helly Hansen, Blåkläder, Aalesund, Strakofa, Univern, Jobman m. fl.

For mange av våre kunder har vi lagerhotell for både merking og utvalgte produkter som benyttes mye.
Ta kontakt med oss for gjennomgang av deres behov og få samtidig et uforpliktende tilbud på både arbeidstøy, sko og verneutstyr.

Arbeidstøy til alle bransjer
Om du er maskinentreprenør eller driver restaurant – vi har arbeidstøy for alle bransjer.

Vi forhandler verneutstyr
Om det er hansker, øye- og ansiktsvern, hodevern, hørselvern, åndedrettsvern, fallsikring, hudbeskyttelse, spesiell vernebekledning, eller førsthjelpsutstyr du har bruk for – så har vi det. Vi kan altså komplettere ditt behov for arbeidstøy med alt det andre du trenger for å handle alt på et sted. Vi er en autorisert forhandler som innehar kunnskap til å levere det du har behov for. Ikke for lite, men heller ikke for mye.

Vernesko og såler
Vi kan vernesko og såler. Og merkene vi forhandler er det ypperste i markedet. Skomerkene er bla. Helly Hansen, Monitor, GriSport, Bekina, MTS, Terra, Dunlop, Tretorn m.fl. Vi hjelper deg med råd og vink til riktig valg av skotøy.

bla online i noen av katalogene

Merkevarer

Våre merkevarer
aalesund logo
strakofa
univern
Dunlop