Bag

I dag er vi stort sett på farten hele tiden om det er på reise, trening, jobb eller fritid. Bag er et produkt som passer bra å profilere seg på. Logoen din vises!
Vi kan levere alle typer bagger fra treningsbagger til kjølebagger.
Er du på jakt etter det helt spesielle kan vi også lage bagger direkte på fabrikk i nøyaktig den utførelsen du kan tenke deg.

Businessbag og koffert
Om du ofte er på reise og har behov for å ha med deg dokumentmapper, ringpermer og pc/pad, så har vi det du trenger for å bli synlig på farten. Vi fører også et stort utvalgt av kofferterter i ulike størrelser.

Vanntette bagger
Bruksområdene for vanntette bagger er mange. Om du skal på hytta ved sjøen eller på fjellet er det en stor fordel å beholde innholdet i baggen tørt. Vi har bagger helt opp til 120 liter som er vanntette. Vi fører også «offshore» bagger som er tilpasset målene for reise med helikopter.

Bagger til trening
Hva er vel mer ufyselig enn treningsbagger der du må putte skitne sko og strømper inn sammen med alt annet? Bagger med egne skorom har vi flere modeller av. Snakk med oss om hva du har av behov så kommer vi gjerne med forslag til en bag som passer.

Kjøle- og piknikkbagger
Det er svært mange ulike bagger til spesialformål. Som eksempel ferdig utstyrte bagger med utstyr til familieutflukter, eller kjølebagger for en herlig tur på stranda. Vi har kjølebagger som rommer alt fra 3 brusbokser til et helt måltid for hele familien.

Referanser

Flere sitater

Flott service, spennende innspill og kreative tanker er betegnende for Sørlandsreklame. Kort sagt – rett produkt til avtalt tid og pris hver eneste gang!

Ove Reinhardtsen, markedssjef Scanflex AS

Sørlandsreklame leverer over vår forventning på alle punkter. Her står service, kreative løsninger og rask levering i høysetet.

Rolf Michaelsen, Daglig leder/ Partner Bemanningsbyraaet Sørlandet AS

Merkevarer

Våre merkevarer