Hodeplagg

Caps - hodeplagget som er både elsket og hatet. Men selv om meningene er mange, kommer en ikke utenom at caps er et hodeplagg som gir stor effekt i markedsføringen av din bedrift.

Men vi leverer alle typer hodeplagg, ikke bare caps. Får vi lov å lage dine?

Hodet er "en glimrende arena" for å profilere seg. Vi kan lage alt fra caps til vinterluer med din logo, eller spesiallaget med din profil.

Caps på spesial
Vi har fabrikk i Kina som lager caps akkurat slik du vil ha den. Ved spesialproduksjon er «alt mulig» og det er kun fantasien som setter begrensninger. Vi farger inn cap i din spesialfarge. Utover det kan den selvfølgelig merkes på ulike måter som brodering, metall-logo, gummi logo, 3D brodering etc.
De kan også leveres med egen label.
Om det er baseball, flat peak, flexfit, solskjerm, trailer/truck du ønsker, kan vi love deg at på fabrikk er alt mulig!

Caps fra lager
Vi kan også levere caps fra lager på kortere leveringstid. Det er da ikke mulig å gjøre så mye ut av det som ved en spesialproduksjon, men vi kan likevel levere et produkt slik du ønsker det. Også muligheter for en delvis spesialproduksjon på endel capsmodeller som ligger på lager i Europa, i mange ulike design og utførelser.

Luer
Å bruke luer er ikke lenger synonymt med vinter og kuldegrader. Mange bruker lue hele året og vi kan levere lue i alt fra bomull til ull. Som ved cap kan vi også her spesiallage modeller direkte på fabrikk, eller bruke lagervarer å logomerke.

Andre hodeplagg
Ønsker du hårbånd, indianerfjær, pannebånd, hjelm, mygghatt, hjelmlue, bakalava eller bøff med din logo, så kan vi levere. Ja vi kan levere alt hva du måtte ha behov for – med din logo selvsagt!

 

Referanser

Flere sitater

Flinke og kreative folk som yter glitrende service med glimt i øyet. Kan absolutt anbefale Sørlandsreklame.

Frode Spetland, Country HR Manager Norway, GE Healthcare

For en rallysjåfør handler alt om fart og kvalitet. Sørlandsreklame leverer alltid! Både i rekordfart og den beste kvaliteten av materiale og design. Sørlandsreklame er sin egen form for rallyteam

Mads Østberg, Adapta Motorsport