Jakker

Jakker til enhver anledning. Fra vind- og vanntette turjakker, til mer eksklusive businessjakker.
Fra non-brand til kjente merkevarer som Helly Hansen, Haglöfs, Arcteryx, Craft mm.

Riktig jakke setter standarden for din bedrift!

Jakka - ytterplagget som i vårt land er et must, er et ypperlig profileringsplagg for din bedrift. Velger du riktig type jakke kan du være sikker på at plagget vil bli brukt i lang tid - som igjen gjør at du får eksponering på ulike arenaer over en lang periode.

Tekniske jakker
Om du skal på sjøen, på ski eller drive fysisk aktivitet, så trenger du jakker med tekniske kvaliteter. Vindtette, vanntette eller isolerende.
Vi fører jakker som dekker ethvert behov.
Når det gjelder logomerking av tekniske jakker, anbefaler vi ikke å brodere logoen da membraner blir punktert ved denne måten å logomerke på. Men å trykke, eller merke med zippere og annet, er null problem. Vis hvem du er, og hva du vil, gjennom riktig valg av jakke i din profilering.

All round jakker
Vi leverer alt fra tynne windbreakere til quiltede jakker. Utvalget er enormt. Som oftest har kunden et ønske om en prisklasse og da kan det være fornuftig å starte med å definere budsjettet for innkjøpet.

Softshelljakker
Mange foretrekker softshell når de skal velge jakker. Det er særlig på grunn av at jakkene ofte er svært myke og lager lite lyd. Vi har stort utvalg, så ta kontakt med oss for å diskutere ditt behov.

Dressjakker
Vi leverer selvsagt også dressjakker til både dame og herre.

 

Referanser

Flere sitater

Sørlandsreklame leverer over vår forventning på alle punkter. Her står service, kreative løsninger og rask levering i høysetet.

Rolf Michaelsen, Daglig leder/ Partner Bemanningsbyraaet Sørlandet AS

Veldig fornøyd med levering av arbeidstøy, foliering og profilartikler. Kreativ og serviceinnstilt gjeng som alltid leverer det lille ekstra.

Øyvind Ugland, HMS/KS Leder, TT Anlegg AS