Piquet

Piquettrøye, poloskjorte eller tennistrøye som den er bedre kjent som, er en klassiker innen profiltøy. Denne t-skjortevarianten med krage, er et plagg som viser litt mer "klasse" enn ei vanlig t-skjorte.

Piquet er anvendelig som både fritids- og arbeidsantrekk. En piquet egner seg for både trykk og brodering, men det er ikke tvil om at en brodert logo, gjerne diskrè, er det som egner seg best. Den første poloskjorten ble designet av Renè Lacoste i 1927 og har siden den gang vært en klassiker med sin kjente krokodillelogo.

Ulike materialer og kvaliteter
Som for t-skjorter er det også svært mange ulike kvaliteter innen de ulike poloskjortene. Selv om de fleste blir produsert i 100% bomull, så leverer vi også skjorter i 100% polyester (teknisk kvalitet) og i kombinasjon av bomull og polyester.

Damene har også mye å velge i
Mange tenker på piquetskjorter som noe menn bruker. I dag er det faktisk omtrent 40/60 fordeling mellom kvinner og menn. Mye av årsaken er at skjortene de seinere år er blitt mye mer feminine og fått fasonger/passform som damene ønsker.
Damemodellene har ofte flere knapper i stolpen enn hva som er på en unisex/herremodell, mens andre er uten knapper, men har likevel beholdt kragen.

Spesialproduksjon
spesialproduksjon
I dag kan vi levere spesialproduksjon av piquet i langt mindre antall enn for noen år siden. Vi kan produsere designet akkurat som du måtte ønske. Ved spesialproduksjon produserer vi i Kina, Tyrkia, Portugal, eller Bangladesh. Om du ønsker 100% bomull, 100% polyester, eller en kombinasjon av bomull og polyester, så kan vi tilpasse alt til ditt prosjekt.

Referanser

Flere sitater

Vi bruker Sørlandsreklame fordi de er best på pris og design. Vi har høye krav til kvalitet når vi skal markedsføre Anders Grøndal Rally Team og Grøndal Bilbutikken som er offisiell Ford Store i Drammen. Vi bruker Sørlandsreklame fordi de leverer hver gang!

Anders Grøndal, Grøndal Bilbutikken / Anders Grøndal Rally Team

Suveren service og en fantastisk evne til å hive seg rundt og levere som avtalt. Super Dekk Service har vært kunde i mange år, og vi kan varmt anbefale Sørlandsreklame!

Rune Hjelvik, Nordic Marketing Manager, SuperDekk Service