Ryggsekk

Profilprouktet fremfor noe annet - RYGGSEKKEN! Kanskje det mest solgte produktet til egenprofilering gjennom de siste 20 årene, og ikke uten grunn. Vi nordmenn er et turfolk som elsker friluftsliv og turer i by og bygd.

Det er alt fra små løpesekker til avanserte tursekker beregnet for tunge fjellturer. Vi kan også lage ryggsekker, eller dagstursekker på spesialproduksjon. Hør med oss om forslag neste gang du har planer om å lage noe unikt.

Vi spesiallager gjerne en sekk til deg
Om det er bestemte farger du ønsker, eller løsninger med størrelse og rom som ikke fins på en standard modell, så lager vi gjerne de neste ryggsekkene dine på spesialproduksjon direkte på fabrikk for deg.

En ryggsekk kan inneholde mye
Det siste nye er nå at ryggsekken leveres med innebygd powerbank, slik at du er sikret å ikke gå tom for strøm på turen. Et oppladbart batteri sørger for nok strøm til både smarttelefon og nettbrett. Og med din logo på denne er det en komplett pakke til mottakeren.

Drikke- og løpesekker
I mange av våre modeller kan du legge inn drikkepose som er perfekt om du er på sykkelen, eller til fots med sekk på ryggen.

Enormt mange modeller
Blant de mer tradisjonelle ryggsekkene, eller backpackene om du vil, er det en svært bredt utvalg. Både når det gjelder pris og størrelse på sekken. Vi setter oss gjerne ned og finner en modell som passer deg.