Skjorter

Skjorter er kanskje det plagget som passer alle formål. Om du er på farten og ønsker å være mer casual, eller skal i kundebesøk, så har vi skjortene som passer.

Vi kan også ned i små antall tilpasse skjortekolleksjonene til å passe enhver kropp. Ta kontakt med oss for å gå gjennom mulighetene for din bedrift.

Slim fit, reugular, eller damemodeller. Vi kan skjorter!

Egen kolleksjon til din bedrift
Vi kan levere unike skjorter laget etter deres ønske. Brodert logo på krage, mansjetter, eller nede på skjortekanten. Kontrastfarge- mønster på innsiden av krage, mansjetter eller knappestolpe. Egen logofarge på knapper, sømmer eller knappehull. Mulighetene er mange og vil gi dine skjorter ditt eget uttrykk!

Her er anledningen til å få en spesiallaget skjorte til dine ansatte! For egen produskjon er det et minimum  på 70 stk. som kan fordeles på herre, dame og herre slim-fit. Leveringstid ca 6-8 uker.

Skjorter leverer vi også i små antall
En trenger ikke kjøpe hundrevis for å få skjorter til egen bedrift. Fra våre dyktige produsenter kan vi levere små antall av lagermodeller som vi kan tiltrykke, bordere, eller merke etter dine ønsker. Mulighetene er mange og vi i Sørlandsreklame står klar til å bistå med innspill og anbefalinger.

Merkevarer

Våre merkevarer

Referanser

Flere sitater

Flinke og kreative folk som yter glitrende service med glimt i øyet. Kan absolutt anbefale Sørlandsreklame.

Frode Spetland, Country HR Manager Norway, GE Healthcare

Flott service, spennende innspill og kreative tanker er betegnende for Sørlandsreklame. Kort sagt – rett produkt til avtalt tid og pris hver eneste gang!

Ove Reinhardtsen, markedssjef Scanflex AS