T-skjorter

T-skjorter har sammen med kulepenner vært kjent som det store profilproduktet gjennom tidene. Og IKKE uten grunn. T-skjorter går aldri ut av "profilmoten" for det er så mange bruksområder der en kan profilere seg gjennom bruk av t-skjorter.

Faktisk selger vi t-skjorter som aldri før. Mye av grunnen er nok det enorme utvalget i både kvalitet, farger og merker som finnes på markedet.

Vi kan levere t-skjorter fra alle de kjente merkene, men vi kan også lage DIN egen t-skjorte med eget design og utforming om du kan ta et noe høyere antall enn du kanskje hadde tenkt. Diskuter ditt behov med oss, så gir vi deg alternativer. Vi er direkte på fabrikk og spesiallager mer enn gjerne for deg.

Tekniske t-skjorter
T-skjorter til trening og sport er veldig populært. Vi har mange ulike modeller og merker innenfor den typen t-skjorte.
Slike skjorter er av teknisk kvalitet og materialet er som oftest polyester, microfiber, eller bambus.
Tekniske t-skjorter leder fukt/svette bort fra kroppen imotsetning til en bomullsmodell som suger til seg fukt.

Vanlige t-skjorter i bomull
Her bobler det over av ulike merker og modeller. Vi kan levere t-skjorter fra billige kampanjeskjorter til dyrere modeller fra kjente merker.
På alle tskjorter vi leverer, kan logoen din broderes, trykkes, eller spesialtilpasses som å sette inn egen etikett og label.
Om det er ønskelig kan det på de fleste t-skjortene også leveres i egen plastpakking.

T-skjorter til dame
Vanlige unisex t-skjorter blir stort sett mottatt med negativ smilemunn hos de kvinnelige mottakerne. Jenter/damer ønsker stort sett alltid å ha modeller som er figursydd og som passer kvinnekroppen bedre enn unisex skjortene. Vi fører et stort utvalg av feminine modeller. Be oss om forslag utfra ønsker om farger, eller type ermer.