Referanser

Vi er kjempegodt fornøyde med å ha en lokal leverandør som Sørlandsreklame innen arbeidstøy, foliering og profilartikler. De leverer det vi ønsker, til riktig tid og til riktig pris. Vi setter pris på god service, personlig oppfølging og levering på døra. Vi kan anbefale Sørlandsreklame som en solid og konkurransedyktig leverandør!

John Selfors, driftsleder Mandal Kjøleservice AS

Flinke og kreative folk som yter glitrende service med glimt i øyet. Kan absolutt anbefale Sørlandsreklame.

Frode Spetland, Country HR Manager Norway, GE Healthcare

Sørlandsreklame leverer over vår forventning på alle punkter. Her står service, kreative løsninger og rask levering i høysetet.

Rolf Michaelsen, Daglig leder/ Partner Bemanningsbyraaet Sørlandet AS

Veldig fornøyd med levering av arbeidstøy, foliering og profilartikler. Kreativ og serviceinnstilt gjeng som alltid leverer det lille ekstra.

Øyvind Ugland, HMS/KS Leder, TT Anlegg AS

På Sørlandsreklame treffer du hyggelige mennesker! Så gir de oss også høy servicegrad, god kvalitet og kjappe leveranser. Vi har benyttet dem siden oppstarten av Sørlandsbadet - og de leverer!

Atle Homme, daglig leder, Sørlandsbadet

Vi bruker Sørlandsreklame fordi de er best på pris og design. Vi har høye krav til kvalitet når vi skal markedsføre Anders Grøndal Rally Team og Grøndal Bilbutikken som er offisiell Ford Store i Drammen. Vi bruker Sørlandsreklame fordi de leverer hver gang!

Anders Grøndal, Grøndal Bilbutikken / Anders Grøndal Rally Team

Flott service, spennende innspill og kreative tanker er betegnende for Sørlandsreklame. Kort sagt – rett produkt til avtalt tid og pris hver eneste gang!

Ove Reinhardtsen, markedssjef Scanflex AS

For en rallysjåfør handler alt om fart og kvalitet. Sørlandsreklame leverer alltid! Både i rekordfart og den beste kvaliteten av materiale og design. Sørlandsreklame er sin egen form for rallyteam

Mads Østberg, Adapta Motorsport

Suveren service og en fantastisk evne til å hive seg rundt og levere som avtalt. Super Dekk Service har vært kunde i mange år, og vi kan varmt anbefale Sørlandsreklame!

Rune Hjelvik, Nordic Marketing Manager, SuperDekk Service

God service og unik personlig kontakt er unisont med Sørlandsreklame. Fagforbundet Rogaland anbefaler Sørlandsreklame som leverandør.

Fagforbundet Rogaland