Bilreklame

Dekor på biler og andre kjøretøy er kanskje den rimeligste formen for markedsføring. Firmabiler som går på veien dag etter dag, gir deg en unik mulighet til å kommunisere med omverdenen. Bruk av bilen som reklamekanal åpner for store muligheter. Vi kan gjøre alt fra heldekor til små firmalogoer på alle typer kjøretøy.

Bla i bildekarusellen til venstre og se noen av de dekorene vi har gjort.

I dag er det nesten ikke en firmabil på veien som kjører uten merking. Årsaken til det er rett og slett at dette nok er den rimeligste måten å markedsføre seg. Budskapet blir sett av mange og over lang tid. Kronene som investeres i denne form for profilering er en god investering.


Hvorfor bruke bilen til reklameplass?
De fleste bruker bilen i dag til en permanent firmaprofilering, mens en har bilen i eget eie, men bilen kan også brukes til mer aktiv markedsføring. Varekampanjer, korttids/sesongbetonte reklamekampanjer og produktintroduksjoner er gode eksempler. Alle har behov for å profilere seg, og dette skaper oppmerksomhet rundt din bedrifts produkter og tjenester.

I dag er bildekor mer enn bare å sette på en logo på ei dør, da nok 70% av våre kunder ønsker mer dekor enn dette.

Vi lager derfor heldekor på mange biler der vi wrapper (kler inn) hele bilen i ny farge, eller i form av foto som kunden ønsker å vise.

Bytte farge på kjøretøyet
I dag har vi autoriserte montører på huset som kan levere en heldekor med garanti for resultatet. 3M autoriserer kun montører som går gjennom en kursing som munner ut i praktiske prøver. Vi leverer derfor våre heldekorer med en sikkerhet om at du som kunde blir fornøyd med resultatet gjennom mange år.
Å bytte farge på bil er mer aktuelt enn noen gang ser det ut til og det har mange årsaker. Særlig det faktum at mange av bilene i dag leases og det er ofte et stort verditap når bilene byttes inn om lakken er full av vaskeroser og riper. Når en fjerner folien etter en heldekor er lakken som ny, ergo kommer ikke det bitre regningen ved innbytte.

Lean heldekor

Denne Teslaen er egentlig rød, men kunden valgte å bytte farge til matt sort og deretter legge firmadekoren på topp av ny farge. Det beste av alt – lakken fremstår som ny når det tas av igjen.

Fortell med bilder
Bildekor trenger ikke være kun logo og tekst. Hva med å vise hva du driver med gjennom tøffe bilder? Et bilde sier jo som kjent, mer enn 1000 ord.

sørlandsbadet heldekor

Sørlandsbadet valgte å heldekorere med foto. Det gir et lekkert inntrykk, samtidig som budskapet kommer godt fram.

 

Vi dekorerer i gjennomsnitt mer enn en bil om dagen
Normalt leverer vi mer enn 350 dekorerte kjøretøy i året. Dette gjelder alt fra store vogntog til traktorer. Vi legger altså ikke kun dekor på biler. Vi har på samvittigheten bla.: vannscootere, sykkeltaxier, ATV, snøscootere, Go-cart, mc, busser, trailere, tilhengere, gravemaskiner, bulldosere osv. Det er egentlig ingen begrensninger på hva som kan dekoreres med folie.

 

Merkevarer

Våre merkevarer

Referanser

Flere sitater

For en rallysjåfør handler alt om fart og kvalitet. Sørlandsreklame leverer alltid! Både i rekordfart og den beste kvaliteten av materiale og design. Sørlandsreklame er sin egen form for rallyteam

Mads Østberg, Adapta Motorsport

Veldig fornøyd med levering av arbeidstøy, foliering og profilartikler. Kreativ og serviceinnstilt gjeng som alltid leverer det lille ekstra.

Øyvind Ugland, HMS/KS Leder, TT Anlegg AS

Filmer