Flagg og bannere

Selv om bildet av de små håpefulle brannkonstablene viser et banner vi laget til 17. mai, så er det normalt mye større bannere vi leverer til vanlig. Men bannere er svært enkelt å benytte og er også en rimelig måte å profilere seg på.

Normalt deler vi bannere inn i 3 kategorier: PVC, MESH og STOFF. Om du skal bruke banner på messe, på scenen, eller på byggeplassen så har vi løsningen til ditt bruk.

PVC bannere
Dette er vårt mestselgende bannerprodukt. Det er et materiale som gir et veldig bra sluttresultat av det som printes på. Bilder, logo etc gir fantastiske fargegjengivelser på det endelige produktet. Selve PVC banneret er et sterkt og slitesterkt materiale som tåler tøff bruk og behandling inne som ute.
Vær obs på at et stort pvc banner blir tungt, så det setter krav til oppheng. Vi kan selvsagt står for montering om du ønsker. Vi setter i maljer i alle være banner inkludert i prisen.

MESH bannere
Mesh er en perforert pvc duk. At materialet er perforert gjør at det egner seg veldig bra til utendørsbruk da det gir et mindre vindfang, enn tett pvc. Mesh bannerer blir også kalt stillasbanner. Men denne typen banner har flere bruksområder slik som arenareklame, konserter og arrangementer, nybygg osv.

STOFF bannere
Stoffbannere er perfekt på mange måter, men har også sine begrensninger. Det er særlig egnet til innedørs bruk og vi anbefaler ikke å henge det ute da det med påvirking av vind etc fort kan gå i stykker. I motsetning til pvc og meshbannere som rulle sammen, så kan stoffbannere brettes. Siden de heller ikke veier mye er det et godt valg spesielt om du skal reise med bannere til typisk messe og innendørs arrangementer.

flagg polyester
Flaggpolyester gir svært god fargegjengivelse av logo

Reklameflagg
Vi printer reklameflagg som egner seg godt til å vise din logo, eller budskap. Reklameflagg er svært væravhengig hva gjelder holdbarhet og levetid. Vi pleier å anbefale utskifting av flagg hver 3. måned, men dette er variabelt for hvor flaggene er i bruk. Våre flagg leveres selsvagt med krok og feste til din flaggline

Beachflagg
Beachflagg vekker oppmerksomhet. De transporteres enkelt fra sted til sted, eller opp og ned hver dag. Vi leverer i mange ulike størrelser og med fot, eller jordspyd. Beachflagg skaper oppmerskomhet på så vel messer som ved arrangementer. Beachflagg lager vi i mange størrelser og utførelser, så kontakt oss for en «flagg-prat».