Lysreklame

Lysreklame gir et eksklusivt preg på enhver fasade. I dag er lysreklame brukt stort sett over alt og mye av årsaken til det er at prisene er blitt overkommelige, samtidig som lyskildene er blitt bedre og har lang levetid.

Lysreklame kan lages på ulike måter, det mest vanlige og kjente er nok de gode gamle lyskassene der lysrør ligger inne i en tett lyskasse. Fronten består av en akrylplate som kan dekoreres etter behov med folie, eller freste bokstaver. Steget videre er frittstående logoer/tekst der en monterer lys på baksiden, eller på innsiden, for å gi liv til dekoren. Vi benytter kun lavenergi LED moduler i våre skiltløsninger. Alle våre lysreklame-løsninger produseres i Europa.

Backlit reklamelogo
Backlighteffekt gir en eksklusiv fasadelogo

Backlight lysreklame
Vi lager fasadedekoren hul og lyskildene blir plassert inni slik at lyset kastes inn mot veggen. Det gir et eksklusivt utseende.

led skilt frontlit
Logo med lys ut i front

Lys ut i front
Lysreklame med lys ut i front er det som gir kraftigst effekt. Lyskildene ligger beskyttet inne i bokstavene og kaster kraftig lys ut i front gjennom akrylplater, eller duk. Bokstavene lages med en dybde som gir en fin 3D effekt på dagtid. Slik fasadekor vekker oppmerksomhet og har svært lang levetid gjennom bruk av LED lys som holder høy kvalitet.

Netthandelen logo
Netthandelen valgte lyskasse med duk i sin store fasadelogo

Lyskasse med duk
Netthandelen ønsket et digert skilt. I så store dimensjoner der kunden ønsker lys ut i front på skiltet må vi benytte duk i front. Det finnes ikke akrylplater store nok, så duk fungerer helt perfekt.

Edgars lyskasser
Edgars valgt lyskasser på sitt bakeri.

Lyskasser
I motsetning til før da lyskassene hadde lysrør, så benytter vi i dag kun LED lys også i denne typen lyskasser.

Referanser

Flere sitater

Veldig fornøyd med levering av arbeidstøy, foliering og profilartikler. Kreativ og serviceinnstilt gjeng som alltid leverer det lille ekstra.

Øyvind Ugland, HMS/KS Leder, TT Anlegg AS

Vi er kjempegodt fornøyde med å ha en lokal leverandør som Sørlandsreklame innen arbeidstøy, foliering og profilartikler. De leverer det vi ønsker, til riktig tid og til riktig pris. Vi setter pris på god service, personlig oppfølging og levering på døra. Vi kan anbefale Sørlandsreklame som en solid og konkurransedyktig leverandør!

John Selfors, driftsleder Mandal Kjøleservice AS