Messeutstyr

For å selge effektivt, må man være godt synlig der man presenterer sine produkter, eller tjenester, om det er på stand, i butikken, eller på messe.

Vi kan skreddersy dine løsninger slik at du blir synlig der du har behov for det!

Føler du at du er representativ nok når du er ute og presenterer ditt firma og dine tjenester? Det viser seg at det er mange som drar på messe med en litt dårlig følelse i magen. Hvorfor? Fordi de føler at presentasjonsutstyret ikke er godt nok. Dette fører ofte til at det hele blir noe amputert og særlig hvis nabostanden har topp utstyr – enda verre er det hvis konkurrenten kan vise seg frem med utstyr som får frem produktene som tilbys og hvor standen kanskje er innbydende, slik at kundene virkelig trives der.

Fra enkle til mer avanserte løsninger
Skal du ha messe er det ulike faktorer som spiller inn. Hvor mye plass har du til rådighet? Hvor lang tid før messen skal finne sted? Hvor stort budsjett legger du i det? Har du svarene på disse 3 spørsmålene så har vi løsningene klare. Ta kontakt i dag!

Messevegger er en sikker vinner
Ser en bort fra Roll up, så er messevegger en sikker vinner om du skal vise hva du står for. Vi leverer messevegger i mange ulike varianter. Felles for dem alle er at de er svært enkle å sette opp og det er en rimelig investering i egen merkevarebygging.

Stoffbannere til ute- og innebruk
Bannere i polyesterduk passer like bra til messebruk som en del av din eksponering ute i det daglige. Det gir et fantastisk resultat når vi gjengir dine bilder, eller logo på dette underlaget.

Roll up – en tidløs klassiker
Roll up har vært mye brukt på messer, men det ikke bare der en roll up er en effektiv markedsføring. Siden det er enkelt å trekke opp og plassere, er det nesten uante muligheter med roll up som profileringsprodukt. De finnes i alle størrelser og har både muligheter for tosidig dekor, roterenede budskap, eller store bredder. Den mest vanlige roll up måler imidlertid 80×200 cm og er på en måte standarden i markedet.

Displayprodukter til restaurant, messe og sport
Vi kan levere mye som kan fremme ditt salg på messer, festivaler, sportsarrangement osv.

Referanser

Flere sitater

For en bransje som vi driver i og hvor vi ofte har behov for raske leveringer så har Sørlandsreklame vært helt unike. De er alltid på tilbudssiden, legger til rette og gjør hva de kan for å levere varen når vi trenge den. Sørlandsreklame har for oss helt naturlig blitt vår hovedleverandør av reklameartikler.

Thomas Magnussen, Mandalitten Restaurantdrift

Vi bruker Sørlandsreklame fordi de er best på pris og design. Vi har høye krav til kvalitet når vi skal markedsføre Anders Grøndal Rally Team og Grøndal Bilbutikken som er offisiell Ford Store i Drammen. Vi bruker Sørlandsreklame fordi de leverer hver gang!

Anders Grøndal, Grøndal Bilbutikken / Anders Grøndal Rally Team