Skilter

Har du tenkt over hvordan andre oppfatter din bedrift? Hvordan presenteres din bedrift overfor besøkende og andre som passerer? Fasadeskiltet ditt forteller dem mye.

En flott skiltløsning viser at bedriften er stolte av logoen, at de vil vise seg fram og gjøre seg til kjenne. Det er mange ulike produksjonsmetoder og løsninger når det gjelder skilting. Vi kan levere det du ønsker, med, eller uten lys.

LED Fasadelogo
LED er en energibesparende lysløsning som egner seg spesielt godt til fasadelogoer. Vi kan levere skiltløsninger med lys ut i front, eller med lys inn mot vegg. Begge deler er populært og levetiden på denne typen skilt er svært god. Les mer her

Malt logo direkte på fasade

I mange sentrumsområder ønsker kunden at logo skal gli inn i eksisterende miljø. Da leverer vi logoer som males direkte på fasaden. Dette er manuelt arbeide, men gir en flott effekt.

Ulike former for henvisningsskilt
Om det er monolitter/polynomer til å vise vei, eller for å vise fram logoen, så har frittstående utendørsløsninger mye for seg. De kan være små, eller store. Med lys, uten lys. Vi lakkerer i din profilfarge. Vi leverer også master til eks. bensinstasjoner, eller pumpetak.

Enkle logoer uten lys
Mange kunder ønsker rimeligere løsninger enn lysskilt, men samtidig noe annet enn plateskilt. Da anbefaler vi å frese logoene for frittstående dekor, men ikke legge lys i dem. Denne måten å skilte på passer både ute og inne. Bokstaver/logo kan selvsagt lakkeres i ønsket profilfarger.

Plateskilt
Skiltdekor rett på plater av aluminium har mange bruksområder. Fra arenaskilt på idrettsbaner til informasjonstavler. Det er en rimelig måte å skilte på og platene kan heldekkes med dekor, eller en kan montere logotekster utskåren i folie.

Referanser

Flere sitater

Veldig fornøyd med levering av arbeidstøy, foliering og profilartikler. Kreativ og serviceinnstilt gjeng som alltid leverer det lille ekstra.

Øyvind Ugland, HMS/KS Leder, TT Anlegg AS

For en bransje som vi driver i og hvor vi ofte har behov for raske leveringer så har Sørlandsreklame vært helt unike. De er alltid på tilbudssiden, legger til rette og gjør hva de kan for å levere varen når vi trenge den. Sørlandsreklame har for oss helt naturlig blitt vår hovedleverandør av reklameartikler.

Thomas Magnussen, Mandalitten Restaurantdrift