Telt og eventprodukter

Sørlandsreklame er offisiell distributør for den anerkjente polske produsenten Mitko.
Her snakker vi kvalitet i alle ledd og det er akkurat det vi i Sørlandsreklame ønsker å tilby våre kunder.
Om du skal ha messe, eller delta på et event, så er produktene av en sånn kvalitet at vi vet du blir fornøyd.

Vi gleder stort over å ha fått ansvaret for det norske markedet for produktene fra Mitko. Dette passer vår forretningsfilosofi meget bra og vi er sikre på at du som kunde kommer til å nyte godt av dette. Ta kontakt med oss for diskutere dine ønsker og kartlegge dine behov.

offisiell distributør for Mitko telt

Å være distributør for en velrennomert produsent som Mitko, passer oss bra sier Rune Borgen, daglig leder i Sørlandsreklame. Vi lever av å levere produkter med kundens logo og produktene innen messe- og event er blitt en stor del av profilsortimentet til svært mange bedrifter bekrefter Borgen.

pop up

POPUP TELT
Uansett hva du har behov for av telt i standardstørrelser så kan vi levere disse i ditt eget design. Popup telt leverer vi i størrelser fra 2×2 til 6×6 meter.
Våre telt kan leveres i 3 ulike «kvaliteter»; Classic, Premium og Octa Pro. Fellesnevneren for alle variantene er kvalitet på første klasse. Det finnes så mye dårlige telt på markedet som nesten ikke holder til engangsbruk, så vi bestemte oss tidlig for å satse hardt på produsent av telter som har den kvaliteten norske kunder fortjener.

Vi leverer derfor våre telt med GARANTI på opptil 5 år for telt av typen OCTA PRO og PREMIUM, og 3 år for teltene av typen CLASSIC.
Teltdukene er laget av solid polyesterduk som kan leveres i 20 standardfarger, eller vi kan silketrykke, eller sublimere ditt design i fullfarge over alt. På den måten kan vi skreddersy teltet slik at du får helt ditt eget uttrykk på plass.

Kontakt oss i dag for å diskutere ditt behov og muligheter

Stjernetelt

STJERNETELT
Fantastiske muligheter med våre stjernetelt. Vi kan levere med 1, 2 og 3 master som totalt dekker et areal fra 15 til 227 m2. Les om mulighetene her.

Det er telt som er perfekte til alt fra bryllup til messer og event. Ønsker du å se hvor enkelt det er å sette opp, kan du se denne videoen som viser hvor lekende lett du fikser det på 1-2-3.

Teltene kan vi levere skreddersydd med ditt design.

Ta en tur innom Mitko sin hovedside og la deg inspirere. Alle produktene kan vi levere i ditt design.

NYHET! Pop up telt og parasoll med integrerte led lys.

led pop up telt