Foliedekor

Med folie kan en nesten trylle. Foliering er mer enn bare tekst og logoer på butikkvinduer. Det er også lysfilm for kontorer, private hus, sikkerhetsfilm, etc. Folie på vindu kan være for å skjerme innsyn samtidig som det gir en dekor som bygger opp om din bedrifts identitet. Frostet folie trenger ikke bare gi en sandblåst effekt. Det går fint å printe bilder og logoer på den frostede folien for å skape liv og dynamikk.

Frosting av vindu
Frosting av vinduer er populært. Som oftest benytter vi denne folien i kontorlandskap og næringsbygg. Den hindrer innsyn, samtidig som den gir et diskret, men eksklusivt uttrykk. I tillegg til bedrifter lager vi mye av dette til privatpersoner som ønsker å hindre innsyn på eks. baderom. Lys slippes gjennom, men du ser ikke hva som skjuler seg bak folien.

Speilfolie
Metallfolie, eller speilfolie er en effekt som gir et meget eksklusivt inntrykk. Vi kan legge dette på vindu, men også på skilter og kjøretøy.

Alle glassflater kan folieres
Det er ikke bare butikk- og kontorvindu som kler folie. Her har vi lagt folie på glassflater som omkranser en betongsøyle i et kjøpesenter. Det ble med engang mer liv og kunden fikk valuta for pengene.

Store størrelser gir god effekt
Har du et kampanjebudskap du ønsker å nå ut med kan det å foliere vindusflatene være en effektiv markedsføring. Vi kan blende igjen alt, eller deler av en fasade med ditt budskap.

Ingen begrensninger
Det er ingen begrensninger på bruk av farger når en lager dekor til vindu. Vi plotter foto, logoer og design akkurat slik du ønsker det.

Se ut – ikke inn
Oneway vision folie er smart der du ønsker utsyn, men ikke innsyn. Vi bruker dette ofte på biler, men det er blitt svært populært på butikkvindu, restauranter og offentlige bygg.

Vi er sertifisert og autorisert av 3M til å legge folie med garanti
Din sikkerthet ligger i å velge fagfolk. Vi leverer vårt arbeid med garanti gitt av vår folieleverandør 3M. Gjennom flere kurs og prøver er være montører autorisert til å utføre jobben med den sikkertheten det ligger i å ha papirene i ordren.

Merkevarer

Våre merkevarer

Referanser

Flere sitater

Vi bruker Sørlandsreklame fordi de er best på pris og design. Vi har høye krav til kvalitet når vi skal markedsføre Anders Grøndal Rally Team og Grøndal Bilbutikken som er offisiell Ford Store i Drammen. Vi bruker Sørlandsreklame fordi de leverer hver gang!

Anders Grøndal, Grøndal Bilbutikken / Anders Grøndal Rally Team

Vi er kjempegodt fornøyde med å ha en lokal leverandør som Sørlandsreklame innen arbeidstøy, foliering og profilartikler. De leverer det vi ønsker, til riktig tid og til riktig pris. Vi setter pris på god service, personlig oppfølging og levering på døra. Vi kan anbefale Sørlandsreklame som en solid og konkurransedyktig leverandør!

John Selfors, driftsleder Mandal Kjøleservice AS